Here we go!

1024px-Solna_town_sign.jpg
Hej, nu börjar det!

Det här blir en målerikalender från ax till limpa, från ateljén till vägg och lite till.

”Hej det är Cilla, från Artline. Jodå, vi fick jobbet! Maja. Du vann!”

Alltså hade jag blivit utvald till det konstnärliga uppdraget. Glad, det blev jag.

Cilla Jahn väljer ut olika konstnärer och förmedlar dessa till olika uppdrag/uppdragsgivare. En skulptur på ett torg, en ridå till en teater, konstuppdragsförmedlare. Artline heter hennes företag.

HSB/Skanska bygger just nu fem hus i Solna. I entréerna skapas en nisch, där mina målningar hängs in bakom skyddande glas. Jag ska också måla detaljer anslutet till målningens motiv ut på väggarna och ända upp i taket.

”Maja, hundra års hållbarhet.” sa Cilla.

-

It begins! This is a painting-calendar from start to finish, from the studio to the wall and then some. "Hey it's Cilla, from Artline. Yes, we got the job! Maja. You won! " I had been chosen for the artistic mission. Happyness! Cilla Jahn selects various artists and conveys them to various assignments / clients. A sculpture in a square, a curtain of a theater, artbrokers. Artline is the name of her company. HSB / Skanska is currently building five houses in Solna. The entrances created a niche where my paintings are hung in behind protective glass. I'll also paint details connected to the painting motifs on the walls and all the way up to the ceiling. "Maja, a hundred years durability." Said Cilla.

Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square